gtag('config', 'UA-59353358-2');
  • Stor projekt planerat? Begär en offert!
  • Ring oss! 0501 40940 eller skriv till oss info@ekostaket.se

Välkommen till EkostaketGrossist inom ekologisk kastanjestaket

Vi är specialiserade på hållbara lösningar i kastanjeträ som staket, stolpar, grindar och skärmar. Tillsammans med Europas största tillverkare bildar vi en distributionskedja som fokuserar på professionella projektkunder & privatkunder. Med 35 års erfarenhet bakom oss, garanterar vi det största urvalet i Norden, tillgängligt året runt. 

Ekostaket levererar kastanjestaket enligt FSC & PEFC certificering. Bredvid engelsk staket har vi ett stort sortiment fransk kastanjesta. Stor projekt på gång? begär en offert och skicka oss ett mejl HÄR

NYA öppettider:Proffs & privatkunder är välkomna i Årnäs enligt överenskommelsen från måndag till fredag.

Ska du hämta din order? slå en pling och så hörs vi om en tillämplig dag och tid.

Kontakta oss gärna med dina frågor via info@ekostaket.se eller ring 0046 (0) 501 40940

Naturlig Belysning  -  Ekostaket levererar även Naturlig Belysning. Belysningsarmaturer med ledlampor som passar i landskapet och utemiljön. Belysningen är tillverkad i kastanj, ek, lärk och Accoya. Begär en offert eller fråga oss om en produkt-PDF.  Ekostaket representerar hela sortimentet av tillverkaren Timberlab. Kolla även på www.timberlab.se

Kolla på våra produkter som var med i TV4 Programmet  ''SOMMAR MED ERNST''. 

Kolla på sändningen, klick HÄR

Kolla på några bilder, klick på länken  /sv/sommar-med-ernst.html

Några produkter
Projekt

I ett modern samhälle tar vi ansvar för råvarorna som vi väljer och miljön. Kastanjestaket tillverkas av kluvt kastanjeträ som inte behöver impregneras för en lång livslängd. Det gör kastanjestaket till ett hållbar & miljövänlig val. Ekologisk helt enkelt. Kastanjeträet tillhör klass 2 virke (som ek) pga att den innehåller mycket garvsyra som påverkar förmågan att motstå svamp & mögel positivt. Staketet används idag som stängsel för får, hästar och hundar och även i trädgård, parker, säterier & naturområde. Man kan skapa bariärer som sticker ut på ett vacker sett. 

Även om traditionen av Kastanjstaket är gammal, kan vi säga att idag är det modern igen. Ett grönt val som är även mycket prisvärt per meter.

Projekt Camping

Ekostaket har sin verksamhet i ett gammalt bruk i Årnäs som ligger direkt in till lilla hamnen där. 

Adressen där är Bruksvägen 10, 542 75 Mariestad. Mellan Kinnekulle & Mariestad.